Arkisto

(Päivitetty 27.11.2014)

**********************

Kaupunkitutkija Timo Kopomaan uusin kirja ”Lähiö 2.0 – utopiaa ja totta” on ilmestynyt. Kirja on keskusteleva puheenvuoro esikaupunkialueiden kehittämiseksi.  Timo Kopomaan monet esimerkit kertovat kaupungista, urbaanista asumisen- ja elämäntavasta.  Ne eivät suostu toistamaan tuttua mielikuvaa lähiöistä. Julkaisu on luettavissa/ladattavissa osoitteessa

http://kaupunginosat.net/ruohonkarjet/images/stories/Ruohonkarjet/Leppoisa_lahio/leppoisalahio_net.pdf

******************************

Tutustu Helsingin kaupunginkirjaston uuteen Tarinoiden Helsinki -karttapalveluun, joka sijoittaa kirjallisuuden, musiikin ja elokuvien tapahtumapaikkoja Helsingin kartalle. Klikkaa pilveä Laajasalon kohdalla http://www.tarinoidenhelsinki.fi/!

******************************

Suomen Luonto -lehden 23.10.2009 ilmestyneessä numerossa 8/2009 (s. 44-49) on laaja juttu aiheesta "Kaavoitus pirstoo kaupunkimetsiä".

Laajasalo ja Kruunuvuoren kaavoitus ovat näyttävästi esillä tässä jutussa. Myös lehden pääkirjoitus käsittelee kaupunkimetsiä, kaavoitusta ja Laajasaloa.

Tarkempia tietoja artikkelista löytyy Kaupunkimetsäliikkeen blogista: http://kaupunkimetsa.blogspot.com/2009/10/suomen-luonto-lehdessa-82009-juttu.html

*******************************