Laajasalon kuoro

Laajasalon kuoro on pääasiassa kevyen musiikin kuoro, joka tarjoaa kaikille kuorolaulusta kiinnostuneille saarelaisille mahdollisuuden laulaa. Kuoromme on niin sanottu hyvänmielen kuoro, johon ovat tervetulleita kaikki ilman pääsykokeita. Nuotinlukutaitoakaan ei välttämättä tarvita. 

Laajasalon kuoro on perustettu helmikuussa 2022 ja toiminta tempaisi mukaansa heti alussa suuren joukon laajasalolaisia. Parin vuoden aikana kuorolaisten määrä on vakiintunut noin 50 laulajaan.

Kuoronjohtajana toimii musiikin maisteri Riina Salo-Kiiskinen. Laajasalon kuorossa lauletaan kahdessa äänessä, mutta kuoron tavoite on kehittyä koko ajan ja lisätä mukaan useampi ääni. Lauluohjelmistomme koostuu lähinnä suomalaisista ikivihreistä tämän päivän kevyeen musiikkiin. 

Kuoro esiintyy lähialueen tapahtumissa kuten Laajasalo-päivässä, itsenäisyyspäiväjuhlassa sekä Laajasalon kirkon tapahtumissa, esimerkiksi kauneimmat joululaulut -messussa. Ensimmäisen oman konserttimme pidimme tammikuussa 2024. 

Miten kuoroon pääsee mukaan?

Kuoroon ovat tervetulleita myös uudet laulajat. Laajasalon kuoroon ei ole koelaulua, vaan riittää että olet kiinnostunut laulamisesta. Harjoituksiin ja esiintymisiin sitoutuminen on kuitenkin tärkeää. Voit ilmoittautua kuoroon osoitteessa https://www.laajasalo-degero.fi/laajasalon-kuoro/.

Kuoroon laulajaksi ovat tervetulleita kaikki yli 16-vuotiaat. Ohjelmistomme on sovitettu tällä hetkellä naiskuorolle, mutta toivotamme tervetulleeksi laulajat sukupuoleen katsomatta.

Paras aika aloittaa kuoro on elokuussa tai tammikuussa, mutta aloittaminen voi onnistua myös kesken kautta. Mikäli haluat tutustua kuoron toimintaan ennen sitoutumista, ole yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen kuorohallitus@gmail.com ja kysy seuraavaa sopivaa aikaa tulla käymään harjoituksissamme.

Harjoittelemme Laajasalon kirkolla noin kerran viikossa.

Kuoron asioista viestitään sähköpostitse ja aktiivisten kuorolaisten omassa suljetussa Facebook-ryhmässä, johon henkilöt lisätään sitovien ilmoittautumisten perusteella.

Mitä kuoro maksaa?

Kuorossa laulaminen on maksullista. Osallistuminen maksaa 100 €/kausi. Maksu sisältää Laajasalo Degerö-seuran vuosimaksun 15 €/vuosi.

Maksua ei palauteta tai hyvitetä, vaikka et jostain syystä pääsisikään osallistumaan kuoroon.

Laajasalon kuoron kausimaksu 100/kevät ja 100€/syksy. Kuoroon liitytään aina kaudeksi kerrallaan. Jos olet jo Laajasalo-Degerön seuran jäsen, voit maksaa kuoron maksun suoraan tilille Nordea FI68 1458 3000 1020 37.


Mitä kuorosta saa?

Kuoroon liittymällä saat Laajasalon kuorolle sovitetut kappaleet, tasokkaan kuorolaulunopetuksen, ihanat kuorokaverit ja harrastuksen joka tekee hyvää aivoille ja mielelle!Liittymislomake

Huom! Jos et ole vielä Laajasalo-Degerö Seuran jäsen, liitythän kuoroon jäsenlomakkeen kautta sivulta: https://www.laajasalo-degero.fi/tietoa-seurasta/liity-jaseneksi/

Ethän ole robotti? Kirjoita yhteenlaskun vastaus alle.