Ajankohtaista

Ajankohtaiset kaavoituskysymykset ja seuran kannanotot löydät kannanotot-sivulta.

Laajasalo Degerö Seura ry:n tapahtumia

Vallitseva koronavirustilanne rajoittaa tällä hetkellä tapahtumien järjestämistä. Pyrimme kuitenkin järjestämään pienimuotoisia ja turvallisia tapahtumia.

Pysy ajan tasalla Laajasalon tapahtumista

Laajasalo-Degerö Seura ry:n MyLaajasalo-sovelluksella pysyt ajan tasalla Laajasalon tapahtumista ja löydät ehkä jotain uutta ympäristöstäsi ja sen retkikohteista. Mukana on myös Vartiosaaren retkikohteet ja tapahtumat.

Sovellus on moderni verkkosivupohjainen äppi. Saat sen puhelimellesi menemällä Chrome- tai Safari-selaimella osoitteeseen laajasalo.app – kännykällä selaimen kysyessä valitse "Lisää aloitusnäyttöön" (Applella "Jaa"->"Lisää kotinäyttöön"), jolloin puhelimellesi tallentuu sovelluksen pikakuvake. Sovellusta voi käyttää myös tietokoneella.

Sovellus on yhteisöllinen eli sinäkin voit osallistua sen tekemiseen esimerkiksi vinkkaamalla uusista tapahtumista, ehdottamalla sisältöä tai kertomalla sovelluksesta muille. Sovellusta kehitetään jatkuvasti.

Seuran aiemmin järjestämiin tapahtumiin voit tutustua tästä linkistä.

Ruutunäkymä MyLaajasalo-sovelluksesta.
MyLaajasalo-sovellus.

Myös Helsingin kaupunki ylläpitää listaa tapahtumista Laajasalossa, pääset tutustumaan kaupungin listaukseen tästä linkistä.

Laajasalon uutisia (hel.fi)