Ajankohtaista

Ajankohtaiset kaavoituskysymykset ja seuran kannanotot löydät kannanotot-sivulta.

Vallitseva koronavirustilanne rajoittaa tällä hetkellä tapahtumien järjestämistä. Pyrimme kuitenkin järjestämään pienimuotoisia ja turvallisia tapahtumia.

Laajasalo-Degerö Seura ry:n tapahtumia

29.11.2020
klo 14.00

TAVATAAN SAAREMME LUONNOSSA!

Sunnuntaina 29.11. toteutetaan Laajasalo-Degerö Seuran kävelytapahtuma 
TAVATAAN SAAREMME LUONNOSSA. Kävely alkaa kello 14.00. Koirasaarentien ja Stansvikintien risteyksestä kello 14.00. Kävely kestää noin kaksi tuntia. Sinä aikana osanottajat perehtyvät Stansvikin ainutlaatuiseen luontoon luontoasiantuntija Kati Kleemolan kanssa. Tervetuloa kaikille avoimeen tapahtumaan. Tapahtuma toteutetaan säävarauksella.

21.11 & 22.11.2020
klo 10–15

JOULU- JA KÄSITYÖMYYJÄISET

Ylistalolla (Yliskylän puistokatu 3)
la ja su 21.-22.11.2020
klo 10-15

Myytävänä laajasalolaisten kädentaitajien tekemia neuleita, koruja, koriste-esineitä, mattoja, leivonnaisia ym.

Kauppakeskus Saarta vastapäätä, kirkon vieressä

Brita-kahvila avoinna

Tervetuloa!

1.11.2020 klo 14.00

TAVATAAN SAAREMME LUONNOSSA!

Tervetuloa Laajasalo-Degerö Seuran järjestämään kaikille avoimeen kävelytapahtumaan sunnuntaina 1.11.2020. Kävely alkaa Tullisaaren puistosta kello 14.00. Kävelyaika on noin kaksi tuntia. Kohtaamispaikka on myrskyn kaatama tammivanhus. 

Kävelytapahtumassa perehdytään mm. Tullisaaren puiston ja Stansvikin lehto- ja kaivosalueiden sekä Kruunuvuoren alueen historiaan. Samalla tehdään yhdessä havaintoja luonnosta ja keskustellaan sen hyvinvointimerkityksestä. Tauoilla voidaan nauttia vaikkapa omia eväitä. 

Voit tutustua kohteisiin ennakkoon vaikkapa kännykkääsi ladatulla MyLaajasalo-sovelluksella.

Tapahtuman toteutuksesta vastaa luontoasiantuntija Kati Kleemola. 

Mikäli sää estää toteutuksen, se pyritään toteuttamaan viikon kuluttua uudelleen. 

Tervetuloa sinä ja ystäväsi!

Pysy ajan tasalla Laajasalon tapahtumista

Laajasalo-Degerö Seura ry:n MyLaajasalo-sovelluksella pysyt ajan tasalla Laajasalon tapahtumista ja löydät ehkä jotain uutta ympäristöstäsi ja sen retkikohteista. Mukana on myös Vartiosaaren retkikohteet ja tapahtumat.

Sovellus on moderni verkkosivupohjainen äppi. Saat sen puhelimellesi menemällä Chrome- tai Safari-selaimella osoitteeseen laajasalo.app – kännykällä selaimen kysyessä valitse "Lisää aloitusnäyttöön" (Applella "Jaa"->"Lisää kotinäyttöön"), jolloin puhelimellesi tallentuu sovelluksen pikakuvake. Sovellusta voi käyttää myös tietokoneella.

Sovellus on yhteisöllinen eli sinäkin voit osallistua sen tekemiseen esimerkiksi vinkkaamalla uusista tapahtumista, ehdottamalla sisältöä tai kertomalla sovelluksesta muille. Sovellusta kehitetään jatkuvasti.

Seuran aiemmin järjestämiin tapahtumiin voit tutustua tästä linkistä.

Ruutunäkymä MyLaajasalo-sovelluksesta.
MyLaajasalo-sovellus.

Myös Helsingin kaupunki ylläpitää listaa tapahtumista Laajasalossa, pääset tutustumaan kaupungin listaukseen tästä linkistä.

Laajasalon uutisia (hel.fi)