Ajankohtaista

Ajankohtaiset kaavoituskysymykset ja seuran kannanotot löydät kannanotot-sivulta.

Vallitseva koronavirustilanne rajoittaa tällä hetkellä tapahtumien järjestämistä. Ajankohtainen Helsingin kaupungin koronainfo: https://www.hel.fi/helsinki/korona-fi/

Laajasalo-Degerö Seura ry:n tapahtumia

lauantaina 26.2.2022 on pipolätkäturnaus Laajasalon urheilukentällä. Seuran kahviosta makkaraa, kahvia ja makeaa. Omat varusteet (kypärä+alusmyssy, jääkiekkomaila, luistimet). Pelataan 3 min eriä 3 vastaan 3, kaikki ovat tervetulleita kivaan yhteistapahtumaan kevätkauden kunniaksi. Säävaraus.

maanantaina 9.5.2022 on Uusimaa-viikon ympäristöpäivä. Silloin pääsemme lautalla Vartiosaareen, missä tutustumme upeaan ja monipuoliseen alueesen sekä sen upeaan luontoon. Retkellä on mukana luonto- ja lintuasiantuntija saarelta sekä infopaketti villivihanneksista retken aikana. Pakollinen etukäteisilmoittautuminen retkelle / Kati Kleemola Facebookin yksityisviestien kautta. Saaren rannassa pieni kahvio (vahvistamatta).

keskiviikkona 11.5.2022 nivoudumme yllä mainittuun Uusimaa-viikkoon lisäksi lähimatkailuteemalla. Ainakin MyLaajasalo -sovellus, Laajasalon kaupunkipolku ja Laajasalo-video, ovat osa pakettia. Kannattaa tutustua.

lauantaina 14.5.2022 vietetään Laajasalo -päivää. Ohjelma rakentuu vielä, suunnitelmissa toistaiseksi vahvistamatta mm. taikuri, kasvomaalauksia, musiikkitaidetta, pienyrittäjien kokoaminen yhteen, luontoretki Tullisaareen ja Aino Actén huvilalle. Seuraathan ilmoitteluame. 

KAIKKIIN TAPAHTUMIIN OTETAAN VAPAAEHTOISIA MUKAAN

YV / Kati Kleemola (Fb)

Pysy ajan tasalla Laajasalon tapahtumista

Laajasalo-Degerö Seura ry:n MyLaajasalo-sovelluksella pysyt ajan tasalla Laajasalon tapahtumista ja löydät ehkä jotain uutta ympäristöstäsi ja sen retkikohteista. Mukana on myös Vartiosaaren retkikohteet ja tapahtumat.

Sovellus on moderni verkkosivupohjainen äppi. Saat sen puhelimellesi menemällä Chrome- tai Safari-selaimella osoitteeseen laajasalo.app – kännykällä selaimen kysyessä valitse "Lisää aloitusnäyttöön" (Applella "Jaa"->"Lisää kotinäyttöön"), jolloin puhelimellesi tallentuu sovelluksen pikakuvake. Sovellusta voi käyttää myös tietokoneella.

Sovellus on yhteisöllinen eli sinäkin voit osallistua sen tekemiseen esimerkiksi vinkkaamalla uusista tapahtumista, ehdottamalla sisältöä tai kertomalla sovelluksesta muille. Sovellusta kehitetään jatkuvasti.

Seuran aiemmin järjestämiin tapahtumiin voit tutustua tästä linkistä.

Ruutunäkymä MyLaajasalo-sovelluksesta.
MyLaajasalo-sovellus.